Beta 121 çıkmış yarin da kan vericem insallah saglikli sekilde artar 🙏
Beta 121
İlgili Konular
Tüm topluluk →gebeliği aileye söylemek
kızlar benim anne babam iş sebebiyle mecburen biliyo gebeliğimi ama henüz anneanne, babaanne, teyze vs akrabalara söylemedim. 8+2 oldum bugün. çevremde kalp atışını duyunca söyleyenler de var 12 hafta bekleyenler de var. siz ne zaman…
Son yanıtBiz ilkinde 3 ay dolunca ailemize söylemiştik, ikincisinde ben cinsiyet belli olunca söyleyelim diyorum da…
İştah
Arkadaşlar ben 7+1deyim, 74 kiloyum şu an ve hiç bulantım olmadığı gibi iştahım o kadar açık ki anlatamam size, bebeğe değil de kendime alacağım bütün kiloları diye çok korkuyorum. Sağlıksız hiçbir şey yemiyorum ama saatte bir ağzımda bir…
Son yanıtevet neden diğer etraftan duyduğumuz hamileler gibi değilim diye bi düşünüyordum, ama şuanki hamileliğim fena…
Kas ağrıları hakkında
Merhabalar 7 haftalık bir gebeligim var aşırı kas arılarım oluyor ve yeni olmaya başladı hasteneye gitsem mi emin olamadım bu problemi yaşayan oldu mu acaba
Son yanıtHayır sizde oluyorsa dr a gidin aksatmayın normal değil lekelenme
Leke
5 haftalık hamileyim kahverengi akıntım oluyor bugün devlet hastanesine gittim doktor kese var ama henüz bebek görünmüyor sağlıksız gebelik olabilir dedi çok üzüldüm bebeğim düşer mi akıntı neden olur normal mi kesede bebek görümemesi
Son yanıtaynı dönemde lekelenme yaşadım 5. haftada zaten bebek genelde görünmez. bana da patavatsız doktorun biri daha…

6 Yanıt
48 saat bekle daha iyi oluyor 🥹
Cuma gunu vermiştim, 3 gun oluyo yarin iste yarin vermeyi düşünüyorum inşallah artmıştır 300 lere falan
İki kat oluyor genelde canım 500-600 olmuştur büyük ihtimalle
Ayy inşallah 🥺🙏🙏
Verdiniz mi kan sonucunuz nedir
291 çıktı , dun tekrar istedi onun sonucu da 497 çıkmış