Bu hafta 8haftadayım hafif bir kanamam oldu. Hemen doktora gittim ultrasona baktık kalp atışını dinledik bi sorun yoktu fakat doktor progestan 200 mg verdi. Korkucalak bir durum mu bu ?
Progestan 200
İlgili Konular
Tüm topluluk →gebeliği aileye söylemek
kızlar benim anne babam iş sebebiyle mecburen biliyo gebeliğimi ama henüz anneanne, babaanne, teyze vs akrabalara söylemedim. 8+2 oldum bugün. çevremde kalp atışını duyunca söyleyenler de var 12 hafta bekleyenler de var. siz ne zaman…
Son yanıtBiz ilkinde 3 ay dolunca ailemize söylemiştik, ikincisinde ben cinsiyet belli olunca söyleyelim diyorum da…
İştah
Arkadaşlar ben 7+1deyim, 74 kiloyum şu an ve hiç bulantım olmadığı gibi iştahım o kadar açık ki anlatamam size, bebeğe değil de kendime alacağım bütün kiloları diye çok korkuyorum. Sağlıksız hiçbir şey yemiyorum ama saatte bir ağzımda bir…
Son yanıtevet neden diğer etraftan duyduğumuz hamileler gibi değilim diye bi düşünüyordum, ama şuanki hamileliğim fena…
Kas ağrıları hakkında
Merhabalar 7 haftalık bir gebeligim var aşırı kas arılarım oluyor ve yeni olmaya başladı hasteneye gitsem mi emin olamadım bu problemi yaşayan oldu mu acaba
Son yanıtHayır sizde oluyorsa dr a gidin aksatmayın normal değil lekelenme
Leke
5 haftalık hamileyim kahverengi akıntım oluyor bugün devlet hastanesine gittim doktor kese var ama henüz bebek görünmüyor sağlıksız gebelik olabilir dedi çok üzüldüm bebeğim düşer mi akıntı neden olur normal mi kesede bebek görümemesi
Son yanıtaynı dönemde lekelenme yaşadım 5. haftada zaten bebek genelde görünmez. bana da patavatsız doktorun biri daha…

5 Yanıt
Doktorla bebeğinin kalp atısını dinlemissin korkma icini ferah tut
Bazı kanamaların bebekle ilgisi yok bir tanıdığımın kanaması doğuma kadar vardı 9 ay boyunca kanaması durmadı ve bebeği çok iyi ve sağlıklı telaşlanacak bişey yok kalp atışını duyduysan tek diye bileceğim şey bol bol dinlen hiç kalkma
Ben de aynısını kullanıyorum canım, endişelenecek bir durum değilmiş ama fitil olarak kullanmak lazım aşırı mide bulantısı kusma vs yapıyor
Ben ben inne Hemde hap şekilde kullandım halada kullanmaya devam ediyorum
Bende de kanama oldu vajinal ultrasonla baktı 6. Haftamda oldu olabilir böyle şeyler dedi